skip to Main Content
+381 64 18 80 193 pyroteam@yahoo.com pon-pet: 8-20h, sub: 10-17h

Organizacija i izvođenje vatrometa

Pyro-team organizuje i izvodi vatromete za KONCERTE, NOVU GODINU, FILMSKE SETOVE, ROĐENDANE, SVADBE

Muzički vatrometi

Muzički vatrometi

Piromuzički vatrometi jedan su od najatraktivnijih oblika savremene pirotehnike. Pyro-team organizuje i izvodi vatromete koji su sinhronizovani sa muzičkim izborom klijenta.

Detaljnije
Gradski vatrometi

Gradski vatrometi

Od 2003. godine naša firma izvodi velike vatromete klase III i IV na javnim manifestacijima, kao što su koncerti, novogodišnje proslave na gradskim trgovima, sportske manifestacije…

Detaljnije
Vatrometi za svadbe i rođendane Pyro-Team

Svadbeni i rođendanski vatrometi

Naš tim pirostručnjaka može vam pomoći osmislite kako da vaš rođendan, svadba, godišnjica ili bilo koji drugi važan datum, postanu nezaboravni momenti!

Detaljnije
Scenska pirotehnika i vatrometi za prvi ples

Scenski efekti

Specijlani scenski efekti su najbolji način da goste ostavite bez daha. Pyro-team organizuje i izvodi različite efekte za potrebe proslava, ali i za snimanja spotova, serija, filmova…

Detaljnije
Proslave firma i eventi Muzicki vatromet Beograd na vodi Pyro Team Srbija vatrometi i pirotehnika

Proslave firma i eventi

Neka se o vašoj proslavi priča! Tu smo da vam pomognemo da vizuelno obogatite korporacijsku zabavu, promociju, teambuiling, tematski event… i tako oduševite i zaposlene i klijente!

Detaljnije
Organizacija i izvođenje vatrometa Vatrometi po preporuci nasih klijenata

Vatrometi po preporuci klijenata

Dugačka lista zadovoljnih klijenata, bilo da su u pitanju velike firme ili pojedinci, naša su najbolja preporuka, garancija kvaliteta i podsticaj da budemo sve bolji.

Detaljnije

Organizacija i izvođenje vatrometa vrše se uz odgovarajuće dozvole nadležnih organa! Imamo stručne i odgovorne timove koji će izaći u susret vašim željama i zahtevima.

Back To Top